Oldal kiválasztása

Coaching Árak 

Ha önmagadon változtatsz, akkor tartós változást érhetsz el az életedben. 

 

A bennünk lévő világ mind megmutatkozik a környezetünkben.

Ezért az önismereti coachinggal eléred azt a változást amit szeretnél.

Coaching, mentoring díjszabás

Coaching óradíj, és célkitűzés alapú “küldetések”

Egy coach / mentor általában 10-20.000 FT/ óra díjjal dolgozik. Ha van egy perced elmondom én miért nem ezt a megoldást választottam.

Nem csak a masszázsban, de a coachingban is fontos, hogy folyamatosan, olyan stabil mérföldköveket érjünk el a közös munka során,  ami után az új állapot könnyedén megtartható.

Ilyen célokat érünk el a többhónapos közös együttműködésünk során.

Ha csak alkalmanként jössz, amikor éppen nem jön közbe semmi, akkor nem lenne elég mély elköteleződésed a céljaid felé, és könnyen visszacsúsznál abba az állapotba, ahonnan közösen elindultunk. Ezt te sem szeretnéd ugye?

Elköteleződés nélkül pedig nincs eredmény. Természetesen lehetnek olyan fontos, de rövidtávú céljaid, amiket néhány konzultáció után könnyedén elérhetünk, de ez az első ingyenes 60 perces  telefonos beszélgetésünkből mindig kiderül.

Az idő érték, a coaching pedig a szenvedélyem, ezért nekem is fontos, hogy az időt olyan emberekre fordítsam, akik elkötelezetten a tartós változást szeretnék.
Egy hónapban maximum 3-6 ügyfél céljaiért dolgozom velük együtt.

Ha te is úgy érzed, végre kibújnál a múltadból, és változtatni akarsz a jelenlegi életedben, a következő lépés hogy foglald le a helyed az ingyenes telefonos konzultációra, és nézzük meg, miben tudlak téged támogatni.

Célorientáltság

A beszélgetések problémamegoldás fókuszúak. Minden ügyfél más-más személyiséggel, problémákkal, és erőforrásokkal rendelkezik. Ehhez igazítva haladunk előre együtt, a céljaid felé.

Az összeg amit önmagad fejlődésére fordítasz, elköteleződés a változás felé amit szeretnél.

ESZKÖZÖK ÉS FOLYAMATOK

Ha elkezdünk együttműködni, akkor a támogatásom nem csak a beszélgetések végéig terjed ki, a fejemben fogsz járni, és ha napközben eszembe jut valami, ami támogathatja azt hogy elérd a célod, akkor azt elküldöm neked sms/emailben, vagy felhasználjuk a következő konzultáción. Ekkora fókusszal csupán néhány ügyféllel tudok együtt dolgozni az adott hónapban.

Nézd meg mi minden segítheti még a közös munkánkat:

ÉRZELMI esszenciák

Amennyiben nyitott vagy rá, érzelmi  terápiás (CPTG) illóolajokkal is segítjük a belső munkát.

OTTHONI HÁZI FELADATOK

Sokkal eredményesebben érsz célt, ha nem csak heti 1-2 órát foglalkozol intenzíven az ügyeddel.

Folyamatos támogatás

A megbeszéléseken kívül is azon dolgozom, hogy a lehető legjobb megoldásokat találjuk ki a számodra.

ENERGETIKAI KEZELÉSEK

Igen, jól olvasod. Bár a coachinghoz nem kapcsolódik közvetlenül, de az eredményesség annál jobb, minél több eszközt bevetünk.

rendszeres SZÁMONKÉRÉS

A számonkérés segít abban, hogy elkezd komolyan venni a változást, és segít felelősségteljesebbnek, céltudatosabbnak lenned.

egyszerű energia-gyakorlatok

Sokkal eredményesebben érsz célt, ha nem csak heti 1-2 órát foglalkozol intenzíven az céloddal. Ehhez kapsz eszközöket is!

grafoterápia

Az írás a lélek tükre! Ha megváltoztatod az írásodat, úgy a személyiséged is képes változni. Azok a tulajdonságaid, amelyek nehezen megváltoztathatóak, az írásodban is tükröződnek. Az írásod megváltoztatása és ennek gyakorlása rendkívül hatékonyan képes támogatni azt a változást amit szeretnél.

miben más ez mint A HAGYOMÁNYOS COACHING?

Nem tudom hogy ismerősek e ezek:

  • családállítás
  • pszichodráma
  • Access conscioussness eszközei
  • NLP gyakorlatok
  • és még ezeken túl is több tucat hatékony eszközt használunk, hogy felszabadítsuk a benned rejlő csodát!