Megoldások Férfiaknak

Ha szembenéznél a saját démonjaiddal, és az életed egyedüli irányítójává válnál, akkor a legjobb helyen vagy!

Önismereti beszélgetések és problémamegoldás Férfiaknak

Lehet hogy úgy érzed, hogy a körülötted lévő emberek nem támogatóak abban a változásban, amit szeretnél. Én pont ezeket a változásokat vagyok hivatott segíteni.

Ha  kíváncsi vagy önmagad valódi működésére, és hogy tudat alatt milyen mozgatórugók játszanak szerepet az életed alakulásában, akkor a beszélgetéseink tökéletesen segíteni fognak téged azokban a célokban, amiket kitűztél magad elé.

A kulcs a helyzetfelismerésben van!

 

Ahhoz, hogy az életed irányítójává válj, meg kell szerezned a térképet, vagyis tisztán kell hogy láss!

Enélkül minden erőfeszítés hiábavaló.

Mit jelent a térkép?

Mindaddig, amíg nem látod a valódi mozgatórugóidat, bármennyi erőfeszítés sem elég a céljaid eléréséhez. Mintha a földközi tenger leggyorsabb óceánjárójával indulnál útnak, de térkép nélkül! Éppen ezért, tisztán kell hogy láss!

Ha megvan a tisztánlátás, olyan személyre szabott eszközöket kapsz, amikkel lépésről lépésre eléred a céljaidat.

Így dolgozunk együtt

 A célom, hogy meglegyen a térképed, és hogy tisztán láthasd a jelenlegi helyzetedet. Nem csak óriási felismeréseket szerzel a közös munka során, de olyan eszközökre, és személyre szabott módszerekre is szert teszel, amikkel könnyen, és magabiztosan haladsz a céljaid felé.

Van viszont valami amit tudnod kell! Óriási változások előtt állsz, ezért tudnom kell, hogy erre valóban készen állsz-e.

A közös munka feltételei

 Kettő, de nélkülözhetetlen dologra biztosan szükség lesz. Teljes őszinteségre, és 100%-os felelősségvállalásra. Enélkül nem dolgozom senkivel.

Ha nem néznél rá a saját helyzetedre, akkor a beszélgetések nem lennének elég hatékonyak. Kíváncsinak kell lenned magadra! Ez kihatással van arra, hogy egyre tudatosabbá válj az életedben, és felelősségteljes, irányítóvá válj.

Ha érdekel a fejlődésed, és úgy érzed képes vagy befogadni az intuitív beszélgetések általi felismeréseket, akkor várlak szeretettel egy első alkalmas térítésmentes telefonos beszélgetésben. Ebben a beszélgetésben megnézzük közösen, hogy mik a céljaid, és milyen lenne együtt dolgozni. Ha pedig mindkettőnknek tetszik a kialakult kép, megbeszéljük a részleteket, és elkezdjük a közös munkát. 

Ha elkezdünk együtt dolgozni, olyan előnyökkel fogsz rendelkezni, amivel a legtöbb ember egész élete során nem. Ezért gondold át, készen állsz-e ilyen változásra.

  • Őszinteség 100% 100%
  • Kitartás 92% 92%
  • Tisztánlátás 94% 94%
  • Egyedi módszertan 98% 98%
  • Intuíciók 100% 100%

Itt az idő, vedd kezedbe az életed!