Megoldások Férfiaknak

Nézz szembe a saját démonjaiddal, változtass, és az életed egyedüli irányítójává válsz. Itt minden eszközt, és szemléletet megkapsz tőlem, de a döntést te hozod.

Önismereti beszélgetések és problémamegoldás Férfiaknak

Lehet hogy úgy érzed, hogy a körülötted lévő emberek nem támogatóak abban a változásban, amit szeretnél. Én pont ezeket a változásokat segítem előre.

Ha  kíváncsi vagy önmagad valódi működésére, és szeretnél önmagad legjobb verziójává válni, akkor a beszélgetéseink tökéletesen támogatni fognak téged a céljaid elérésében.

» Ismerd fel a saját helyzeted, változtass, és élj végre úgy, ahogy valójában szeretnél. «

 

Ahhoz, hogy az életed irányítójává válj, tisztán kell hogy lásd a valódi mozgatórugóidat!

Enélkül minden erőfeszítés hiábavaló.

Mik ezek a mozgatórugók?

A mozgatórugók nem csak azok, amiket tudunk hogy motiválnak, hanem azok is, amikről nem tudunk.
A gátjaink, a páncéljaink, a félelmeink, amiket a legtöbb ember próbál elkerülni.
Amíg ezeket nem látod tisztán, addig nem tudsz:

» tiszta fejjel «
» a nehéz döntésekben «
» könnyen és jól dönteni. «

Hogyan segítek neked a coaching beszélgetésekkel?

Hogy kezedbe vedd az életed alakulását, szembe kell nézned a nehézségekkel, hogy ne ismétlődjenek tovább a visszatérő motívumok az életedben, és a dolgok úgy alakuljanak ahogyan szeretnéd. A beszélgetéseink által megtanulod magad önkifejezni, tisztába leszel a körülötted lévő dolgokkal, és irányítani fogod őket. Ehhez kapsz gyakorlati útmutatót és eszközöket.

 

Mik ezek az eszközök?

Tisztánlátás, lényegre törőség, spirituális, és kevésbé spirituális gyakorlati eszközök. Ezek mindig személyre szabottak, és intuitívak, ezért szinte végtelen az az eszköztár ami a segítségedre lesz a fejlődésedben. Itt mindig azt kapod, amire éppen szükséged van, és nem akarlak elvinni semmilyen olyan irányba amivel nem vagy befogadó. A lényeg a közös célok elérése!

Így dolgozunk együtt

 A célom, hogy te magad is coach-á válj a saját életedeben. Megkapod a saját válaszaidat, és számtalan módszert, amit használhatsz a nehézségeid leküzdésére.

A beszélgetéseink segítségével tisztán fogsz látni. Gyakorlati útmutatót kapsz az életed jobbá tételében! Az első alkalommal egy ingyenes telefonos próbabeszélgetésben feltérképezzük a jelenlegi helyzetedet, megnézzük hogy hol vagy most, és hogy hogyan tudunk közösen dolgozni a te céljaidon. Itt kell döntést hoznod arról hogy együtt dolgozzunk.

A későbbi beszélgetéseinkben, amik már nem az ingyenes konzultációhoz tartoznak, mindig megnézzük az eddigi változásokat, és ezeket is figyelembe véve mentorként segítelek végig a céljaid eléréséig. Lesznek új helyzetek, és egyre több megoldott helyzet is. Folyamatosan tisztul a kép, és mindig látni fogod a következő lépést a céljaid felé. 

Az intuícióm mentén haladunk előre, és mindig személyre szabom azokat a módszereket amik kifejezetten hatékonyan fognak működni neked. Semmi nem lesz rád erőltetve, de érezni fogod, hogy nem a szokásos sablonokat kapod, amivel csak meghallgatnak és bíztatnak. Itt tényleg a megoldáson dolgozunk! Sebességbe kapcsolunk, és a beszélgetéseinkkel olyan gyakorlatias életvezetési útmutatást, tanácsadást kapsz, amivel tényleg végig fogod tudni csinálni azt amit szeretnél. Ez a célom.

A közös munka feltételei

 Kettő, de nélkülözhetetlen dologra biztosan szükség lesz. Teljes őszinteségre, és 100%-os felelősségvállalásra. Enélkül nem tudunk együtt dolgozni.

Ha nem néznél rá a saját helyzetedre, akkor a beszélgetések nem lennének elég célravezetőek. Kíváncsinak kell lenned magadra! Ez kihatással lesz arra, hogy egyre tudatosabbá válj, és megkapd végre a FŐSZEREPLŐI szerepet az életedben!

Ha végre változtatnál,
tisztába lennél önmagaddal,
tudni szeretnéd a következő lépést,
és úton lenni a céljaid felé, akkor várlak szeretettel egy első alkalmas térítésmentes telefonos beszélgetésben. Ebben a beszélgetésben megnézzük közösen, hogy mik a céljaid, és milyen lenne együtt dolgozni. Ha pedig mindkettőnknek tetszik a kialakult kép, megbeszéljük a részleteket, és elkezdjük a közös munkát. 

Ha elkezdünk együtt dolgozni, olyan előnyökkel fogsz rendelkezni, amivel a legtöbb ember egész élete során nem.

  • Őszinteség 100% 100%
  • Kitartás 92% 92%
  • Tisztánlátás 94% 94%
  • Egyedi módszertan 98% 98%
  • Intuíciók 100% 100%

Itt az idő, vedd kezedbe az életed!