Kascsák Ármin

Önismereti beszélgetések intuitív módszerekkel, nőknek, a változásért.

 Nehezen hozol meg jó döntéseket, és az érzelmeid irányítanak?

Ki kormányozza most életed?

Láss tisztán a beszélgetéseink segítségével,
és válj az életed irányítójává!

A mostani életed az eddigi döntéseid sorozata. Ha változást szeretnél, tisztán kell hogy láss!

Minden döntésünk mögött sokkal mélyebb lényegek rejlenek…

De mit is jelent tisztán látni?

Minden döntésünk mögött sokkal mélyebb lényegek rejlenek. Olyan  félelmeket és fájdalmakat ásunk el magunkban, amiket bár szeretnénk minél távolabb tudni magunktól, ezek mélyen befolyásolják a hétköznapi döntéseinket, és kihatással vannak az életünkre.

Amíg nem látsz tisztán, nem azt hozod létre amit szeretnél, hanem azt, amit a félelmeid, és fájdalmaid támogatnak. A beszélgetéseink segítségével tisztán és könnyen fogod tudni meghozni az új döntéseidet, és az életed teljesen át fog alakulni!

Válj az életed főszereplőjévé a beszélgetéseink segítségével!

Itt az idő!

Vajon milyen lenne ha tisztán látnál és így könnyen hoznál döntéseket?

Mindenki vágyik valamire, de valahogy mégsem mindig arra evezünk. Az sem véletlen, hogy most ezeket a sorokat olvasod. Változást szeretnél, és napról napra egyre elkötelezettebbé válsz.

Sokan csak álmodoznak, de az álmainkért csak mi tehetjük meg a következő lépéseket.

Arra hívlak, hogy tedd meg a következő lépést az életed jobbátételében és foglalj nálam egy első alkalmas (ingyenes) kötetlen telefonos beszélgetést. Itt jobban megismerjük egymást, és láthatod, hogyan segíthetlek ebben az utazásban.

Így dolgozunk együtt

 A célom, hogy meglegyen a térképed, és hogy tisztán láthasd a jelenlegi helyzetedet. Nem csak óriási felismeréseket szerzel a közös munka során, de utána már könnyen fogsz tudni dönteni is, és olyan bevált eszközöket is kapsz, amikkel már magabiztosan haladsz a céljaid felé.

Van viszont valami amit tudnod kell! Óriási változások előtt állsz, ezért tudnom kell, hogy erre valóban készen állsz-e.

A közös munka feltételei

 Kettő, de nélkülözhetetlen dologra biztosan szükség lesz. Teljes őszinteségre, és 100%-os felelősségvállalásra. Enélkül nem dolgozom senkivel.

Ha nem néznél rá a saját helyzetedre, akkor a beszélgetések nem lennének elég hatékonyak. Kíváncsinak kell lenned magadra! Ez kihatással van arra, hogy egyre tudatosabbá válj az életedben, és felelősségteljes irányítóvá válj.

Ha érdekel a fejlődésed, és úgy érzed képes vagy befogadni az intuitív beszélgetések általi felismeréseket, akkor várlak szeretettel egy első alkalmas térítésmentes telefonos beszélgetésben. Ebben a beszélgetésben megnézzük közösen, hogy mik a céljaid, és milyen lenne együtt dolgozni. Ha pedig mindkettőnknek tetszik a kialakult kép, megbeszéljük a részleteket, és elkezdjük a közös munkát. 

Ha elkezdünk együtt dolgozni, olyan előnyökkel fogsz rendelkezni, amivel a legtöbb ember egész élete során nem. Útra fel!

  • Őszinteség 100% 100%
  • Kitartás 92% 92%
  • Tisztánlátás 94% 94%
  • Egyedi módszertan 98% 98%
  • Intuíciók 100% 100%

Itt az idő, vedd kezedbe az életed!