Kascsák Ármin

Önismereti beszélgetések, intuitív segítség, személyre szabott módszerek, az életed jobbá tételéért

 Nehezen hozod meg azokat a döntéseket, amikkel jó irányba változtatnál az életeden?

Mi lenne a helyes döntés?

_______________

A NEHÉZ DÖNTÉSEKHEZ JÓ VÁLASZOK KELLENEK!
Láss tisztán a beszélgetéseink segítségével,
és válj az életed tudatos irányítójává!

A mostani életed az eddigi döntéseid eredménye.

Lehet az párkapcsolati probléma, munkahelyi, vagy érzelmi nehézség, ha szeretnél kialakítani egy jó életet, akkor tisztán kell hogy láss a döntéseidben!

Lehet az párkapcsolati probléma, munkahelyi, vagy érzelmi nehézség, ha szeretnél kialakítani egy jó életet, akkor tisztán kell hogy láss a döntéseidben!

Találd meg a valódi kérdésekre a valódi válaszokat!

Mindig ugyanazok a problémák fognak visszaköszönni az életedben, amíg meg nem oldod őket...

A jelenlegi problémáid mögött olyan lényegek rejlenek, amelyekre lehet hogy nem voltál hajlandó, vagy nem is tudtál ránézni. Ezek a mögöttes dolgok, félelmek fájdalmak stb, egészen EDDIG a pillanatig meghatározták az életed alakulását.

A legtöbb ember egész élete során nem lát rá tisztán a saját életére, ezért nem is tudja létrehozni azt, amit valójában szeretne. A beszélgetéseink segítségével tisztán fogsz látni és könnyen fogod tudni meghozni azokat a döntéseidet, amelyek következtében az életed pozitív fordulatot fog venni.

Foglalj egy ilyen telefonos próbabeszélgetést hozzám most!

Válj az életed főszereplőjévé a módszereim segítségével!

Itt az idő a változásra!

Hogyan tudnál tisztán látni és könnyen meghozni nehéz döntéseket a segítségemmel?

Amikor az ügyfeleimmel beszélek, egy olyan új megközelítést kapnak önmagukról, hogy képesek lesznek tisztán látni saját magukat. Mindaddig amíg nem látod tisztán a saját helyzetedet, nem fogsz tudni jó döntést hozni. Onnantól kezdve, hogy tisztán látsz, könnyebben hozol döntéseket az életed nehéz kérdéseiről.

 

Hogyan tudsz könnyebben meghozni egy nehéz döntést a tisztánlátás segítségével?

Látni fogod a rejtett mozgatórugóidat, és a félelmeid nem befolyásolnak többé. Ehhez hajlandónak kell lenned meglátnod azt amit eddig nem, de minden segítséget meg fogsz kapni tőlem.

 • Helyrekerül a saját ÉN érétked az életedben
 • Tudatosan fogsz tudni döntést hozni arról, hogy mi fontos a számodra és mi nem az
 • Megtanulsz nemet mondani és ezáltal boldogan fogsz tudni igent mondani azokra a dolgokra amikre valóban vágysz.

Továbbá olyan személyre szabott eszközöket és módszereket használok többek között mint:

 • Családállítás,
 • Energetikai térézékelés
 • Intuíció
 • Tudatalatti programozás
 • Természetes illóolajok használata
 • Energetikai gyakorlatok
 • Tudatalatti gyakorlás
 • Fájdalmak és traumák feloldása a beszélgetéseinken keresztül
 • Grafoterápia (az írás az lélek tükre)
 • Számmisztika, sorsfeladat, ki mit tanít neked.

És további módszerek, amikkel inspirálod az intuícióm, és kifejezetten neked működnek.

Így dolgozunk együtt

 A célom, hogy te magad is coach-á válj a saját életedeben. Megkapod a saját válaszaidat, és számtalan módszert, amit használhatsz a nehézségeid leküzdésére.

A beszélgetéseink segítségével tisztán fogsz látni. Gyakorlati útmutatót kapsz az életed jobbá tételében! Az első alkalommal egy ingyenes telefonos próbabeszélgetésben feltérképezzük a jelenlegi helyzetedet, megnézzük hogy hol vagy most, és hogy hogyan tudunk közösen dolgozni a te céljaidon. Itt kell döntést hoznod arról, hogy együtt dolgozzunk.

A későbbi beszélgetéseinkben, amik már nem az ingyenes konzultációhoz tartoznak, mindig megnézzük az eddigi változásokat, és ezeket is figyelembe véve mentorként segítelek végig a céljaid eléréséig. Lesznek új helyzetek, és egyre több megoldott helyzet is. Folyamatosan tisztul a kép, és mindig látni fogod a következő lépést a céljaid felé. 

Az intuícióm mentén haladunk előre, és mindig személyre szabom azokat a módszereket amik kifejezetten hatékonyan fognak működni neked. Semmi nem lesz rád erőltetve, de érezni fogod, hogy nem a szokásos sablonokat kapod, amivel csak meghallgatnak és bíztatnak. Itt tényleg a megoldáson dolgozunk! Sebességbe kapcsolunk, és a beszélgetéseinkkel olyan gyakorlatias életvezetési útmutatást, tanácsadást kapsz, amivel tényleg végig fogod tudni csinálni azt amit szeretnél. Ez a célom.

A közös munka feltételei

 Kettő, de nélkülözhetetlen dologra biztosan szükség lesz. Teljes őszinteségre, és 100%-os felelősségvállalásra. Enélkül nem tudunk együtt dolgozni.

Ha nem néznél rá a saját helyzetedre, akkor a beszélgetések nem lennének elég célravezetőek. Kíváncsinak kell lenned magadra! Ez kihatással lesz arra, hogy egyre tudatosabbá válj, és megkapd végre a FŐSZEREPLŐI szerepet az életedben!

Ha végre változtatnál,
tisztába lennél önmagaddal,
tudni szeretnéd a következő lépést,
és úton lenni a céljaid felé, akkor várlak szeretettel egy első alkalmas térítésmentes telefonos beszélgetésben. Ebben a beszélgetésben megnézzük közösen, hogy mik a céljaid, és milyen lenne együtt dolgozni. Ha pedig mindkettőnknek tetszik a kialakult kép, megbeszéljük a részleteket, és elkezdjük a közös munkát. 

Ha elkezdünk együtt dolgozni, olyan előnyökkel fogsz rendelkezni, amivel a legtöbb ember egész élete során nem.

 • Őszinteség 100% 100%
 • Kitartás 92% 92%
 • Tisztánlátás 94% 94%
 • Egyedi módszertan 98% 98%
 • Intuíciók 100% 100%

Itt az idő, vedd kezedbe az életed!