Kascsák Ármin

Önismereti tréner, intuitív coach, segítő

Coaching árak:

25.000 FT/ alkalom-tól.

Rólam

Kiskoromban egy agykontroll tanfolyamon megkérdezték, hogy milyen állat, és milyen növény lennék ha választhatnék.

Akkor, 10 évesen azt válaszoltam, hogy állatként egy mélytengeri hal lennék, aki átlát a tenger mélyén.

Növényként pedig egy olyan tűlevelű fenyő, egy sziklaszirt tetején, ami felülről, tisztán lát.

Úgy érzem, hogy ezek a gyerekkori válaszaim  jól megmutatják azt, hogy milyen energiát képviselek most.

Ezzel az energiával, és minden jelenbeli képességemmel azon dolgozom, hogy más emberek életétben nagyszerű változásokat hozzunk létre a közös munka során.

2012-ben masszőrként végeztem. Azóta többezer emberrel beszéltem, és óriási emberismeretre tettem szert. Elvégeztem egy nagyszerű coach iskolát, ami méginkább felnyitotta a képességeimet, és már tudtam hogy mindenképpen ezzel kell foglalkoznom!

Az évek alatt a beszélgetések közben választ kaptam arra, hogy az emberek hogyan, és miért vannak megakadva az életükben. Ezért kidolgoztam egyedi módszertanokat ezeknek az elakadásoknak a feloldására. Ezen speciális módszerek-eszközök segítségével az ügyfeleim a saját erejükből képesek lesznek felemelni magukat abba az életminőségbe amit ők szeretnének.

Rendkívül intuitívan dolgozom és kérdezek illetve számtalan hatékony eszközt és technikát bevonok a beszélgetéseinkbe.

Fontos! Sajnos nem tudok mindenkivel együtt dolgozni. A módszertanom megköveteli a maximális őszinteséget én és az ügyfelem, és az ügyfelem és önmaga között. Hogyha ez nincs meg, a beszélgetések nem működnek, és semmilyen más módszer vagy terápia sem fog. A választás a tiéd. A te életed a te felelősséged.

Lesznek nehéz helyzetek vagy komolyabb, akár fájdalmas felismerések, ezt jó ha tudod. De minden, ami feljön a beszélgetésekben, azzal dolgod van. A mögöttes rejtett okok feloldása az egész életedre jótékony hatással lesz.

A te kezedben van az irányítás.

Válj a saját életed irányítójává!  

Várlak szeretettel, egy első alkalmas ingyenes beszélgetésben, ahol megnézzük, hogy mi a helyzeted jelenleg, és hogy milyen lehetőségek várnak rád az életedben. Ha pedig tetszik a felvázolt kép, elkezdünk együtt dolgozni a céljaidért.

óra elmélyült beszélgetés

Megoldott életkrízis

ügyfél 180 fokos fordulat

Rólad

Az ügyfeleim általában olyan emberek, akik már felismerték, hogy az eddigi erőfeszítéseikkel nem tudtak tovább jutni, és gyermeki kíváncsisággal érdekli őket, hogy mi zajlik bennük valójában.

Ezzel a kíváncsisággal, és a változás vágyával együtt, csodákra vagyunk képesek!

Eleinte egy jobb élet reményében választanak engem, majd önmaguk is meglepődnek a saját erejükön, és képességeiken!

Kata

Minden változást magamnak köszönhetek, de már látom, hogy tisztánlátás nélkül nem tudtam volna eljutni eddig a harmóniáig. Ezért hálás vagyok, és az eszközökért is, amiket kaptam.

Anikó

Akár hétköznapi problémákról, vagy mélyebb dolgokról van szó, mindenek előtt önmagamat kellett megértenem. Amint láttam, hogy valójában mi történik körülöttem, sokkal könnyebb volt meghozni a nehéz döntéseket is.

Máté

Cégvezetőként sok kihívással szembesülök, de a kollégákra és a baráti körre nem mindig támaszkodhatok. Szerettem volna jobb vezetővé válni, és fejlődni a gyengeségeimben. Csak most visszatekintve látom, hogy milyen hatalmas utat tettünk meg együtt. Köszönöm!